Българските граждани, собственици на имоти в пострадалите райони на полуостров

...
 Българските граждани, собственици на имоти в пострадалите райони на полуостров
Коментари Харесай

И българските имоти на Халкидики с обезщетение

 Българските жители, притежатели на парцели в потърпевшите региони на полуостров Халкидики, също имат право на обезщетение. Това заяви за в. " Труд " Мартина Георгива, български юрист в Солун.
" Необходимо е вредите да се снимат, да се направи оценка и се посети способеното кметство ", добави още юрист Георгиева. Мощни ветрове със скорост 100 км/ч, проливни дъждове и градушки поразиха полуостров Халкидики в сряда вечерта. Най-малко 7 души бяха убити, а над 100 ранени. Властите оповестиха изключително състояние.

Повече от 24 часа след бедствието в Северна Гърция към момента без ток и вода са част от обитаемоте места. Част от пътищата в региона на Халкидики остават труднопроходими, най-много поради паднали електрически стълбове с високо напрежение.

А на фона на водното злополучие на север, в южната част на страната бушуват най- малко 5 огромни пожара. Високите температури, сушата и мощните ветрове се считат за причина за разпалването на огнищата. Най-големи проблеми на огнеборците основават пожари, пламнали на Пелопонес, Атина и залива Ламия. През последните часове те са били локализирани, работи се по цялостното им потушаване.
standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР